Sponsoring

Het opvoeren van een musical is een groot en zeer complex project en gaat ook zeker niet zonder kosten gepaard. Vooral omdat we dit jaar voor de vierde keer samenwerken met een auteursrechtenbureau, wat vanzelfsprekend nóg meer kosten met zich meebrengt! Een deel van ons budget ontvangen wij heel dankbaar van de school en een deel van de kosten kunnen we natuurlijk dekken met de opbrengst van de verkochte kaartjes.  Dit dekt echter zeker niet alle kosten en omdat wij het ook belangrijk vinden om een goed doel te steunen, is sponsoring voor ons van enorm groot belang en wordt het om die reden ook enorm op prijs gesteld.

Net als voorgaande jaren bieden wij onze sponsoren uiteraard een tegenprestatie. Dit varieert van een naamsvermelding in ons programmaboekje tot het logo op onze posters en flyers, die weer in verschillende plaatsen in de regio zullen worden uitgedeeld en opgehangen, etc.

U kunt hierbij ons zeker bij helpen! Onder aan de pagina zijn onze sponsorlijsten te vinden en daar kunt u precies zien wat u van ons kunt verwachten als u een bepaald bedrag sponsort. Om het sponsoren te versimpelen kunt u ons vanaf dit jaar zowel als bedrijf als particulier steunen:

Sponsoring voor bedrijven

Stichting Bernrode Musical biedt kleine en grote bedrijven de kans om onze projecten te steunen. Om het sponsoren voor beide partijen duidelijk te houden, werken we met veelvouden van €25,-. Wij bieden uw bedrijf onder anderen vermelding op de website en in het programmaboekje met naam en/of logo, 1/4, 1/2 of een hele pagina in ons programmaboekje dat u naar eigen inzicht mag invullen, vrijkaartjes naar keuze en zelfs eventuele vermelding in persberichten (bv. Brabands Dagblad). Met het sponsoren van onze musical wordt uw bedrijf of stichting niet alleen genoemd of afgebeeld, maar helpt u ook uitvoering te geven aan wederom een prachtig leerlingeninitiatief en draagt u ook een steentje bij aan het goede doel. Voor meer informatie over ons sponsorprogramma en onze sponsors klikt u hier, of download direct ons sponsorprogramma hier.

Sponsoring voor particulieren

Voor particulieren hebben we dit jaar ‘Vrienden van Bernrode Musical’ in het leven geroepen. Op deze manier kunnen familieleden en andere belangstellenden door ‘vrienden’ te worden onze stichting op een makkelijke manier steunen, vanaf een bijdrage van €15,-. Als tegenprestatie van onze kant wordt u, indien gewenst, met naam vermeld op de ‘vrienden van Bernrode Musical’ pagina op de website en in ons programmaboekje. Voor meer informatie over Vrienden van Bernrode Musical klikt u hier, of download meteen het sponsorformulier hier.

Mocht u nog enige vragen hebben of meer informatie willen, dan bent u natuurlijk meer dan vrij om ons gewoon even een mailtje te sturen via musical@bernrode.nl.

Met vriendelijke groet,

Yentl van den Heuvel & Jasmijn Thomassen

Public relations, sponsoring & financieel beheer