Vrienden van Bernrode Musical

Zoals jullie vast niet ontgaan is, zal Stichting Bernrode Musical dit jaar ‘Footloose’ opvoeren, en zullen we dit voor het eerst doen in samenwerking met een auteursrechtenbureau. Helaas zijn auteursrechten niet goedkoop, en zijn we daarom dit jaar extra afhankelijk van sponsors. Daarom komt Bernrode Musical met een nieuw initiatief: Vrienden van Bernrode Musical! Dit geeft vrienden en familie van Stichting Bernrode Musical de kans om een klein bedrag te sponsoren en zo de volgende Bernrode Musical mogelijk te maken!

Hoe wordt u vriend van Bernrode Musical?

Door het eenmalig sponsoren van een bedrag vanaf vijftien euro wordt u officieel vriend van Bernrode Musical. Op onze site zowel als in het programmaboekje van de musical zal er een speciale pagina gewijd worden aan ‘vrienden van Bernrode Musical’ waar (indien gewenst) uw naam zal worden vermeld om alle vrienden van Bernrode Musical nog extra in de spotlights te zetten. Iedereen kan vriend van Bernrode Musical worden: ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, leraren, of castleden. U kunt individueel een bedrag sponsoren, of bijvoorbeeld één bedrag namens de hele familie!

Hoe sponsort u een bedrag?

U kunt Bernrode Musical op twee manieren steunen: u kunt een bedrag overmaken naar het rekeningnummer van Stichting Bernrode Musical, óf u kunt een contante bijdrage sponsoren door onderstaand formulier in te vullen en deze samen met de bijdrage in een gesloten envelop in te leveren in het postvakje van Bernrode Musical op school.

Klik hier om het Vrienden van Bernrode Musical-sponsorformulier te downloaden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s